Een proef rijles aanvragen

Er kunnen verschillende redenen zijn om een proef rijles in Rotterdam aan te vragen. Het kan zijn dat je eerst wilt ontdekken of autorijden echt iets voor jou is. Als je erg onzeker bent kan een proefles duidelijkheid geven of je binnen redelijke tijd in staat zou kunnen zijn om je rijbewijs te halen of dat je dit beter niet kunt gaan proberen.

Geef een proefles cadeau

Is je kind of kleinkind binnenkort jarig of geslaagd voor het schoolexamen? Is er wat anders te vieren? Geef een proef rijles cadeau. Je kind of kleinkind mag rijles nemen vanaf de leeftijd van 16 jaar en 6 maanden.

Vraag direct een proefles aan

Je kunt de proefles direct aanvragen via onderstaand formulier. Je kunt ook bellen met telefoonnummer 06 14 14 71 32 en direct een afspraak maken.

De kandidaat wordt voor de proefles thuis opgehaald. De les duurt een uur. Tijdens het rijden beoordeelt de instructeur hoe je je in het verkeer gedraagt en of je aanwijzingen snel of wat minder vlot oppakt. Na afloop van de rijles krijg je informatie over de lespakketten en overige mogelijkheden, ook voor het behalen van het theorie examen. De instructeur geeft een indicatie over het benodigde aantal lessen voordat je rijexamen kunt doen. Je kunt die informatie op je gemak doornemen en vervolgens beslissen of je de proef rijles in de regio Rotterdam een vervolg wilt geven.

De proef rijles kost 25 euro. Dit bedrag moet contant worden betaald bij aanvang van de les. Je kunt het bedrag eventueel ook vooraf overmaken.

× Whatsapp